Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Καλαντζής

Πλακώσαν οι ζέστες και οι βουλευτίνες βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τα κάλλη τους, όπως η καλλίπυγος κυρία Ραχήλ Μακρή που η στενή φούστα αλλά κυρίως το πράσινο χρώμα της ενόχλησε τον κύριο Γιώργο-   κατά Μητσοτάκη- (Καλαντζή) που η μοίρα τον έφερε να το παίζει και β’ αντιπρόεδρος της βουλής και βγάζοντας  τα απωθημένα του- αφού μια ζωή κρυβόταν πίσω από τη φούστα της συζύγου του κ. Ντόρας Καλαντζή – αποφάσισε να το παίξει σοβαρός και να απευθύνει γενικές συμβουλές ενδυματολογικού περιεχομένου.
Μα όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τα μούσια δεν κάνουν τον καλαντζή, πόσο μάλλον όταν αυτός τυγχάνει να είναι το γνωστό αυτό φρούτο καβαλιώτικης προέλευσης με τα ευχέλαια  και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια που χαρακτήρισαν τον πολιτικό του βίο.
Φουστάνος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *