Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποικία χρέους

Πανηγυρίζουν και σε αυτό τους σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους και οι φυλλάδες που στηρίζουν την Μέρκελ για τα επιτεύγματά τους οι Σαμαροπυροβολημένοι.
Και όμως, αν και βύθισαν την χώρα στην απελπισία, στην ύφεση και στην ανεργία, αν και πετσόκοψαν μισθούς, συντάξεις και επανέφεραν τις εργασιακές συνθήκες σε καταστάσεις που συναντούσες τον 18ο αιώνα, ο λόγος για τον οποίο υποστήκαμε και υφιστάμεθα όλα αυτά τα αίσχη που ήταν η μείωση του χρέους, παραμένει θηλιά στο λαιμό της χώρας.
Γιατί όπως μας πληροφορεί  το επίσημο Δελτίο Δημοσίου Χρέους που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών άλμα στα 309 δισ. ευρώ πραγματοποίησε το χρέος της Ελλάδας στο τέλος Μαρτίου 2013.

Πιο συγκεκριμένα, το χρέος του Δημοσίου, από 280,3 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Μαρτίου του 2012, αμέσως μετά το πρώτο κούρεμα (PSI), αυξήθηκε σε 309,3 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου του 2013, σημειώνοντας αύξηση κατά 3,8 δισ. ευρώ και από τα 305,5 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2012.
Μέσα σε 12 μήνες, Μάρτιος 2012 – Μάρτιος 2013, το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 29 δισ. ευρώ, παρά τη δεύτερη αναδιάρθρωσή του (ανταλλαγή ομολόγων) που έγινε τον Δεκέμβριο του 2012 και οδήγησε σε εξοικονόμηση της τάξεως των 20 δισ. ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τρία χρόνια, στις 31 Μαρτίου του 2010, λίγο πριν από την προσφυγή στο Μνημόνιο, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 310,3 δισ. ευρώ,πάντα με βάση το επίσημο Δελτίο Δημοσίου Χρέους που ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών.
Επομένως μετά από τρία χρόνια προσπαθειών η Ελλάδα κατάφερε να μειώσει το χρέος της σε απόλυτους αριθμούς κατά μόλις… 1 δισ. ευρώ.( και αυτά σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία…)

Και μετά από όλες αυτές τις επιδόσεις βγαίνει ο Σαμαράς και διαλαλεί ότι αφού σταθεροποίησε την Ελλάδα στην Ευρώπη την…σταθεροποίησε και στον παγκόσμιο χάρτη!
Ως αποικία χρέους…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *