Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Ανδρέας έχει κατάθλιψη

Δεν περιμέναμε να μας πληροφορήσει ο Βούλης ( Αυγερινός) ότι ο Ανδρέας είχε βαριά κατάθλιψη, την οποία μάλιστα  αυτός και όλοι οι περιώνυμοι ψευτομεγαλοπασόκοι εκμεταλλεύτηκαν αγρίως για να κάνουν την καριέρα τους πάντα στο όνομα του ασθενούντος  αρχηγού και πατώντας στην γνωστή ανασφάλειά του, αφού πήγαινε με δέος στο ΕΓ και καθόταν σούζα στην τρόικα του Εκτελεστικού, που έλυνε και έδενε στήνοντας τους γνωστούς μηχανισμούς.
Αυτό δεν είναι είδηση και ας κάνουν τους έκπληκτους οι παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ.
Η είδηση είναι ότι ο Ανδρέας έχει και πάλι κατάθλιψη και είναι πικρά μετανιωμένος για το ανοσιούργημα που δημιούργησε και με τους ανθρώπους που έμπλεξε και ανέδειξε και δεν βρίσκει καμία θεραπεία ούτε παρηγορία παρόλες τις προσπάθειες αυτών που του κάνουν παρέα.
Reuters  του …Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Θυμάμαι τον Αβέρωφ που μέσα στη Βουλή είχε μιλήσει …για το πρόωρο γήρας του Αντρεα, ασφαλώς κάτι γνώριζε, λιγότερα φαντάζομαι από τις μυστικές υπηρεσίες (αν και ο Κένεντυ ντοπάρονταν με ουσίες, που ο αδελφός του Ρόμπερτ έδωσε στο FBI να δουν τι είναι, όταν ο Τζων είχε καταρρεύσει περιμένοντας τον Χρουτσώφ (από πρόσφατες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο)

  2. Ανώνυμος says:

    Για κοίτα το epirus gate παίρνει ένα χέρι τον φίλο μας Γιώργο
    http://epirusgate.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1292.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *