Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο …Αυγερινός και η Πούλια

Παρασκευάς Αυγερινός: Γίναμε πολέμιοι της μεταρρύθμισης που επαγγελθήκαμε

Μωρέ πώς το κατάλαβες;

«Η αλλαγή τελείωσε νωρίς»

Με μια μικρή διαφορά. Η αλλαγή δεν τέλειωσε νωρίς, αφού δεν άρχισε ποτέ! Και δεν χρειάζονται αναλύσεις και επιχειρήματα και ούτε απαιτείται να είσαι Αυγερινός για να το καταλάβεις και μάλιστα μετά από 35 χρόνια ότι όλοι αυτοί που την επαγγέλθηκαν δεν έκαναν πολιτική αλλά καριέρα στο όνομα της Αλλαγής, ώρα καλή όπως  η εκ Θεσπρωτίας Πούλια του εκσυχρονισμού που έχει το θράσος και μιλά μετά από τέτοια …ένδοξη διαδρομή
Ramon, o παρακοιμώμε νος του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

1 Σχόλιο

  1. newjp says:

    Αγαπητέ Απόκαυκε,
    Ελπίζω κάποια στιγμή της ζωής μου να δώ (και ας πεθάνω), απ΄ολα αυτά τα στελέχη των κομμάτων, που κάποια στιγμή της καριέρας τους άσκησαν κυβερνητική εξουσία, μία αυτοκριτική. Τόσο δα μικρή.Επιτέλους αφού στα στερνά τους χρόνια αντιλαμβάνονται ότι έχουν υπηρετήσει λάθος πολιτικές γιατί δεν παίρνουν φόρα να πηδήξουν απο κάπου ψηλά. Κάποτε σ'αυτόν τον τόπο θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Οχι πάντα στο απυρόβλητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *