Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μας το είπαν και άλλοι…

Ήρθε για να μείνει δηλώνει το αγαπημένο παιδί των Γερμανών και πρωθυπουργεύων Γιάννης Στουρνάρας, μιας και ο τύποις πρωθυπουργός έχει αναλάβει τον κρίσιμο τομέα των επαφών με το Θεό.
Μάλιστα σε συνέντευξή του στη «Real News» μας πληροφορεί ότι δεν ανέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση και ότι θα φέρει -είτε μας αρέσει είτε όχι- εις πέρας το έργο του και ότι το 2014 μας περιμένουν με ανοιχτές τις αγκαλιές οι αγορές, κάτι για το οποίο ήταν βέβαιος ότι θα γίνει και το 2011 και 12 και ας έπεσε έξω.
Βέβαια για τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που καταφέρνει στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με τα αλλεπάλληλα μέτρα ούτε κουβέντα, μιας και στο μόνο θεό που πιστεύει είναι οι αγορές και η αγία Μέρκελ.
Αυτά όμως τα είπαν και άλλοι, χωρίς να υπολογίσουν ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τώρα δεν βρίσκουν ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης…
Αποκαυκίδιο το ασαμάρωτο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *