Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ω! Τι κόσμος Ραμόν…

Νέα κρούσματα θανάτου σκύλων στην Πρέβεζα , στην Καστροσυκιά και τον Παντοκράτορα,από «δολώματα» με δηλητήριο, πιθανόν υδροκυάνιο, τις τελευταίες ημέρες, προστίθενται στον κατάλογο των ανάλογων περιστατικών τους 3 τελευταίους μήνες και προκαλούν προβληματισμό.

Το μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Παρέμβασης για τα Ζώα Πρέβεζας, Πέλλα Καλογήρου καταγγέλλει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι « λίγο έξω από το σπίτι της στην Καστροσυκιά , ασυνείδητοι τοποθέτησαν 3 δολώματα , με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα λίγα δευτερόλεπτα ο σκύλος της μπροστά στα μάτια της» . Η κ. Καλογήρου η οποία είναι και αντιπρόσωπος, του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζωών για την Πρέβεζας, υποστηρίζει ,πως τα στοιχεία που περισυνέλεξε και η ιατρική γνωμάτευση που έχει από τον κτηνίατρο, αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη τοξική ουσία είναι δηλητήριο άκρως τοξικό, πολύ πιθανόν υδροκυάνιο. Μάλιστα εντόπισε το ένα δόλωμα, το οποίο σήμερα θα αποστείλει για χημική ανάλυση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *