Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Θ. Οικονόμου για την τραγωδία στα Κτίσματα

“Τα ακριτικά χωριά μας χρειάζονται αυξημένες περιπολίες και  οι μετακινήσεις συνοριακών αστυνομικών πρέπει να γίνεται με φειδώ” σημειώνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου με αφορμή το έγκλημα στα Κτίσματα
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ.Οικονόμου έχει ως εξής: “Το θλιβερό περιστατικό στα Κτίσματα έρχεται να μας υπενθυμίσει με τον πιο δραματικό τρόπο τις αυξημένες ανάγκες περιφρούρησης που έχουν τα ακριτικά χωριά μας. Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου λόγω των δημογραφικών και των διασυνοριακών χαρακτηριστικών των χωριών μας.
Το αίσθημα ασφάλειας και θωράκισης στα ακριτικά χωριά πρέπει να ενισχυθεί με αυξημένες περιπολίες. Η ασφάλεια των συμπατριωτών μας πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό, κατά τη γνώμη μου, οι μετακινήσεις συνοριακών φυλάκων και αστυνομικών δυνάμεων προς άλλες περιοχές της χώρας θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή.
Είναι, βεβαίως, αξιέπαινη η σύλληψη του κακοποιού και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    sostos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *