Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σύρραξη για το “χαλβέτ”

Άλλον είχε διαλέξει ο Αγάς Σάββας για το Χαλβέτ

“Χορτάσαμε από έχθρα” δήλωσε ο Σουλεϊμάν του ποδοσφαίρου Βαγγέλης Μαρινάκης και έχει απόλυτα δίκιο, αφού η τηλεόραση  και ορισμένοι κακόπιστοι δημοσιογράφοι μετέδωσαν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, τα γρονθοκοπήματα των παικτών με τη απαράδεκτη αναφορά ότι τάχα το παράρτημα του Θρύλου, ο Αστέρας του Μποροθρύλου διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία του Γιάχου.
Και αυτό είναι μια απόλυτη συκοφαντία, γατί σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της ΕΠΟ οι ψιλές που έπεσαν και τα μαλλιοτραβήγματα που έγιναν, πριν σφυρίξει ο Γιάχος, δεν ήταν από το θυμό των Αρκάδων για τη διαιτησία αλλά για το χαλβέτ με τον ηγεμόνα Μαρινάκη!
Απλά τους είχαν υποσχεθεί ότι ο καλύτερος των Αρκάδων θα είχε ένα απολαυστικό χαλβέτ με τον Σουλεϊμάν του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τη στέψη του Θρύλου και δεν συμφωνούσαν ποιος θα τους εκπροσωπήσει.Και ακολούθησε ό,τι είδαμε στην τηλεόραση…
Φερουζέμ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *