Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δελτίον έκτακτων Πασοκικών φαινομένων


Εκ της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας(ΕΜΥ) ανακοινώνεται το κάτωθι δελτίον επικίνδυνων πασοκικών φαινομένων:
“Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ένα θέμα που έχει προκαλέσει έντονες τριβές μεταξύ του νυν και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου, θα τεθεί στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, που θα γίνει υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου.

Τη σχετική εισήγηση στο Π.Σ. θα κάνει ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης. Η έκθεση είναι η ίδια που επιχείρησε να δώσει ο κ. Βενιζέλος στον κ. Παπανδρέου και την οποία εκείνος αρνήθηκε να παραλάβει.

Το πολιτικό πλαίσιο της συνεδρίασης είναι αυτό που έθεσε χθες με το άρθρο του ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θα συζητηθούν επίσης και μια σειρά θεμάτων που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο προσκήνιο και για τα οποία το ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει την τελική θέση του.”
Συνιστάται η προσοχή των διερχομένων εκ της Ιπποκράτους. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *