Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συγκλονίζει η ευαισθησία Σαμαρά

Σε μια πρωτοφανή κίνηση που προδίδει ευαισθησία και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης προέβη σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Μόλις πληροφορήθηκε το δράμα του αδελφού κόμματος του ΠΑΣΟΚ, που κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο και να μείνει χωρίς στέγη, λόγω οικονομικής στενότητας, τηλεφώνησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και του πρότεινε να φιλοξενηθεί το ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού! -Οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται, φέρεται να είπε, ο Αντώνης και συμπλήρωσε ότι είναι ευκαιρία με τη συστέγαση των δυο κομμάτων να αποκτήσει την παλιά της αίγλη η συγκεκριμένη οδός.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Χοντροβαγγέλα που με τον γνωστή πολιτική του οξυδέρκεια αλλά και τον κυνισμό πρόσθεσε ότι η κίνηση αυτή είναι προς την προοδευτική κατεύθυνση και  ότι με την συνένωση των δύο μπορντέλων θα δημιουργηθεί ένας σοβαρός πυλώνας που θα αναζωογονήσει  την περιοχή αλλά θα είναι και μια ματ κίνηση που θα διαλύσει τις άσχημες εντυπώσεις που σχηματίστηκαν μετά τη ματαίωση της συνένωσης Εθνικής-Eurobank.
Ανανένεται η έγκριση της τρόικας.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *