Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

MΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Στουπί στο μεθύσι ο Στούπας μετά τη ανακοίνωση της μεταγραφής!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του ΛΑΟΣ! Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα από το γραφείο τύπου του καπετάν Γιώργη ένα από τα πιο γνωστά και δραστήρια στελέχη της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Στούπας, συνάντησε σήμερα τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη και εκδήλωσε την πρόθεσή του να ενταχθεί στο Κόμμα.

Ο Β. Στούπας είναι φοιτητής – μας πληροφορεί ο ΛΑΟΣ-με γνωστικό αντικείμενο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχει αναπτύξει αξιόλογη συνδικαλιστική δράση και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απεχώρησε από την ΠΑΣΠ και εντάχθηκε στην Πατριωτική Παράταξη “επειδή όλοι μας σήμερα κάνουμε την επιλογή και συστρατευόμαστε με αυτόν που μπορεί να δώσει τέλος στην ξενοκρατία και την δορυφοριοποίηση της χώρας. Συστρατευόμαστε με αυτόν που δικαιώθηκε και έπεσε μέσα σε ό,τι προέβλεπε εδώ και χρόνια, τον Γ. Καρατζαφέρη”καταλήγει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *