Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φτερά για τον Κορυδαλλό για τον Τουρκολιά

Τεράστιο το φιάσκο με το γάμο Εθνικής- Eurobank για το οποίο οι τρικολόρ κάνουν κυριολεκτικά τον…Γερμανό. Λες και δεν ζούμε σε αυτή τη χώρα και δεν θυμόμαστε τη σπέκουλα που έγινε όταν ανακοινώθηκε ο γάμος αλλά και τις πληρωμένες διαφημίσεις για το γεγονός που “θα άλλαζε τα δεδομένα στο τραπεζικό τοπίο και θα έδινε φτερά στην ..ανάπτυξη”!Μάλιστα, λέγεται, ότι το ποσό που σπαταλήθηκε για να εμπεδώσουμε το επίτευγμα πλησιάζει το 1 εκ. ευρώ, ποσό που με τα τελευταία γεγονότα θα το πληρώσουν τα ταμεία, οι μικρομέτοχοι κλπ δηλαδή εμείς.
Και βέβαια πέρα από τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες, αν έχουν βάση-έστω και στο 1/3 όσα λέγονται στην πιάτσα για το πουλέν του Σαμαρά, τον Τουρκολιά, πρέπει να ετοιμάζεται κελί στον Κορυδαλλό, δίπλα στον Λαυρεντιάδη
Ramon ο επί της τάξεως

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *