Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!


Συγκλονίζει το θαύμα του αγίου  Βαλεντίνου, που ξανάφερε ύστερα από μια περίοδο μεγάληςψυχρότητας  και εκατέρωθεν “ξεκατινιάσματος” τον αχαλίνωτο Χοντροβαγγέλα στην αγκαλιά του Λοβέρδου Λοβερδιάδη, του αιδοιοφύλακα.
‘Οπως μεταδίδει η δαιμόνια ρεπόρτερ Ρίτα Πουλακίδα, αφορμή για την επανένωση των δύο ερωτευμένων στάθηκε η συνέντευξη του Λοβερδιάδη, ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αυθεντικό μαζικό κίνημα της μεταπολίτευσης, γεγονός που ερμήνευσε ο και συνταγματολόγος του σημείου G Χοντροβαγγέλας ως ένδειξη ακραίας σεξουαλικής στέρησης, εκδηλουμένης με ανορθόδοξο τρόπο και κατά τη διάρκεια της σημερινής μονομαχίας Παπαδημούλη- Βορίδη για τα γεγονότα στο γραφείο του Μέργου τον πλησίασε στη βουλή και όπως δείχνει η φωτογραφία άρχισε να τον “παρενοχλεί”

με ακατανόμαστα υπονοούμενα που έφεραν κατ’ αρχάς σε αμηχανία τον αιδοιοφύλακα αλλά αυτό στάθηκε αφορμή να σπάσουν οι πάγοι και σε λίγο αποσύρθηκαν στα ορεινά της βουλής και άρχισαν να επιδίδονται σε περιπτύξεις. Στη βουλή εκείνη τη στιγμή όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην μονομαχία Παπαδημούλη- Βορίδη, γεγονός που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι αχαλίνωτοι εραστές που χαίρονταν τον έρωτά τους μέχρι τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους είδε, και παίρνοντας το λόγο κατήγγειλε το γεγονός

στον προεδρεύοντα Μαρκογιαννάκη, που αμέσως υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στον Ευαγγελισμό!
Όσο για τους δυο ερωτευμένους, αυτοί συνέχισαν απερίσπαστοι τους περιπαθείς ασπασμούς…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *