Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άρχισαν να λειτουργούν υπηρεσίες αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, ιδρύονται δύο (2) Τμήματα και εξήντα οχτώ (68) Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας σε όλη την Ελλάδα

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, μαζί με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Σώματος Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Μανούρα, παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. την επίσημη έναρξη των Υπηρεσιών (Τμημάτων και Γραφείων) Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.Σύμφωνα με την ανακοίνωση ιδρύονται:

• (2) Τμήματα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ένα (1) σε κάθε Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας των Διευθύνσεων Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και
• (68) Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ένα (1) σε κάθε μία από:
• τις (5) Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας του Νομού Αττικής καθώς και
• τις (17) Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας των Αστυνομικών Διευθύνσεων των Νομών
• και τα (46) αντίστοιχα Τμήματα Ασφάλειας τους. 

Επισημαίνεται ότι ήδη τέθηκε σε λειτουργία ο πενταψήφιος ειδικός αριθμός κλήσης – 11414 – στον οποίο δύναται, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, να γνωστοποιείται ή να καταγγέλλεται η διάπραξη κάθε άδικης πράξης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά ή κίνητρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφενός μεν ο εν λόγω αριθμός δέχεται κλήσεις από όλα τα δίκτυα παρόχων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αφετέρου δε ότι διασφαλίζεται το ανώνυμο και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *