Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός Μαριάντζελα Μελάτο

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε σε κλινική της Ρώμης, η Ιταλίδα ηθοποιός Μαριάνζτελα Μελάτο, μια από τις πιο σεξουαλικές φιγούρες του ιταλικού κινηματογράφου στην δεκαετία του 1970. Το όνομα της Μελάτο συνδέθηκε με εκείνο της σκηνοθέτιδας Λίνα Βερτμίλερ σε ηθογραφίες με πολιτική χροιά όπως οι «Μίμης ο σιδεράς», «Μια ιστορία έρωτα και αναρχίας» και «Η κυρία και ο ναύτης» (σε όλες συμπρωταγωνιστής της ήταν οΤζιανκάρλο Τζιανίνι).

Γεννημένη στο Μιλάνο στις 18 Σεπτεμβρίου του 1941 από μητέρα μιλανέζα και πατέρα με γερμανικές ρίζες, η Μελάτο άρχισε να παίζει επαγγελματικά στο θέατρο στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η φήμη της άρχισε να μεγαλώνει μετά την συνεργασία της με μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως ο Λούκα Ρονκόνι, ο νομπελίστας Ντάριο Φο και οΛουκίνο Βισκόντι.

Σημαντική ταινία της και το πολιτικό δράμα του Ελιο Πέτρι «Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο» που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών το 1972. Αυτή η ταινία χάρισε στην Μελάτο το πρώτο από τα πέντε βραβεία David Donatello που είχε κερδίσει για ρόλους της στον κινηματογράφο.

Πηγή .tovima.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *