Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ο Θανάσης Οικονόμου

Την απερίφραστη καταδίκη του για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στα Γιάννενα  εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου: “Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά στην πόλη μας που κάποιοι επιλέγουν το δρόμο της βίας για να ακουστούν”επισημαίνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ως γνωστόν και το ίδιο υπήρξε θύμα ανάλογων επιθέσεων στο παρελθόν και συνεχίζει: ” Δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία η προσπάθεια θλιβερών μειοψηφιών να επιβάλλουν διχασμό αντί υπευθυνότητας και συνεργασίας.

Γι’ αυτό πέρα από κόμματα και προσωπικές αναφορές, εκφράζω την απερίφραστη καταδίκη μου σε γεγονότα όπως αυτά που συνέβησαν στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η βία δεν είναι ούτε δύναμη, ούτε «απάντηση» αλλά απόδειξη έλλειψής της”.

Όπως είναι γνωστό άγνωστοι έσπασαν με σιδηρολοστούς κι άλλα αντικείμενα τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στα Γιάννενα

Η επίθεση σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας.

Από τις σπασμένες τζαμαρίες οι άγνωστοι πέταξαν μέσα στα γραφεία προκηρύξεις με περιεχόμενο που παραπέμπει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στο χώρο έσπευσε από τη νύχτα η αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *