Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για τον Οικονόμου στα κάγκελα, για το κοτέτσι μούγκα!

Και βέβαια είναι πρόκληση το γεγονός- αν αληθεύει-της φρούρησης του τέως βουλευτή Θανάση Οικονόμου από δύο μάλιστα αστυνομικούς όπως καταγγέλλουν τα τοπικά κοτόφτερα.
Αλλά δεν είναι πρόκληση το καθεστώς εργασίας της προστάτιδας  που τις πληρώνουμε τις αργομισθίες τόσα χρόνια αλλά και ακόμη και ότι  πληρώνουμε από τις τσέπες μας και τα ενοίκια της παράταξης “Ήπειρος τόπος να καλοπερνάς” που τα εισπράττει -όπως καταγγέλλεται χωρίς να διαψευσθεί- ο  ίδιος ο επικεφαλής; Ας βγάλουν, αν είναι κακοήθειες, μια ανακοίνωση για τον ιδιοκτήτη  που εισπράττει τα ενοίκια για να βουλώσουν τα στόματα! Έτσι δεν είναι κ. Καχριμάνη, που από τα ταμεία της Περιφέρειας φεύγουν τα χρήματα;
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Ο Οικονόμου δεν έχει 2 αστυνομικούς. έχει 1 όπως ακριβώς ο Αργύρης και ο Παντούλας!! και αυτό μετά από απόφαση της Αστυνομίας. Αλλά ο Οικονόμου είναι ζωντανός κ ασχολούνται μαζί του. Οι άλλοι είναι ψοφήμια κ δεν τους δίνει κανείς σημασία..

  2. Ανώνυμος says:

    Πάντως ο Σάκης δίνει τις απαντήσεις του μέσω facebook..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *