Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τον συστηματικό αποκλεισμό τους από τα ΜΜΕ καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

To συστηματικό αποκλεισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΜΕ καταγγέλλει το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε σχετική ανακοίνωσή του, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι “Τα στατιστικά στοιχεία μετρήσεων της κατά αναλογικότητα προβολής των θέσεων των κομμάτων σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου μας δικαιώνουν απόλυτα σχετικά με το διάβημα διαμαρτυρίας που υποβάλλαμε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την Παρασκευή 16/11/2012, σύμφωνα με το οποίο καταγγέλλουμε «την συνεχή και καθημερινή καταστρατήγηση του χρόνου τηλεοπτικής παρουσίας που δικαιούμαστε ως τέταρτο κατά σειρά ψήφων και ποσοστών κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία μεταφράζεται στη συστηματική απουσία εκπροσώπων μας (βουλευτών και στελεχών) από ενημερωτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου, καθώς και των θέσεων, δηλώσεων και ανακοινώσεών μας από τα Δελτία Ειδήσεων, κεντρικά και άλλα».
Η αναφορά κάποιων χαρακτηριστικών στοιχείων για την προβολή του κόμματός μας, το οποίο έλαβε ποσοστό 7,51% στις τελευταίες εκλογές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για άλλα συμπεράσματα πέρα από αυτά που αναφέρουμε στο κείμενο της διαμαρτυρίας μας.
Συγκεκριμένα:
Σε όλα τα δελτία ειδήσεων η προβολή των θέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καταλαμβάνουν ποσοστό χρόνου που ξεκινάει από το εξαιρετικά χαμηλό 3,6% που μας δίνει το MEGA και φθάνει το πολύ έως το 5,4% που μας δίνει το STAR. Τα ποσοστά αυτά δεν έχουν φυσικά την παραμικρή σχέση με βάση την αναλογικότητα με το 7,5% του ποσοστού μας στις εκλογές, κάτι που ορίζει με σαφήνεια η σχετική νομοθεσία”

Στη συνέχεια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  αφού επισημαίνουν την προκλητική προβολή της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν ότι υπερβολική είναι η συνολική προβολή των απόψεων της κυβέρνησης, μαζί με τα τρία κόμματα που την υποστηρίζουν. Η ΝΕΤ για παράδειγμα αφιερώνει αθροιστικά σε κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ το 66,1% του χρόνου, ενώ το MEGA το 74%!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *