Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρόεδρε τι μήνυμα σου στέλνει ο Ψυχάρης;

Παπαντωνίου: «Δεν είχαμε λογαριασμό στην ΗSBC εγώ και η σύζυγός μου »

Όχι δεν είναι προβοκάτσια του σατανικού Απόκαυκου για να εκθέσει τον Πρόεδρο εμφανίζοντάς τον με έναν οσονούπω υπόδικο για να του ανεβάσει για μια ακόμη φορά την πίεση και να εκπληρωθεί ο χρησμός της Αϊσέ Πατλάκ…

Ούτε η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ, αφού η σεπτή μορφή που ατενίζει αφ’ υψηλού και αινιγματικά το Γιάννο, τον Λαγγούνειο είναι ο ίδιος ο πρόεδρος, που βέβαια δεν άφησε το Προεδρικό για να τον δικάσει  και να τον στείλει στον Κορυδαλλό για να μην παραπονείται ο Άκης ότι είναι μόνος του.
Είναι μια γνήσια φωτογραφία από την εποχή που ο Πρόεδρος ήταν πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών και άμυνας, όπου τον είχε εξωπετάξει ο Σημίτης και εδώ -προ αμνημονεύτων χρόνων- ο ευρωπαϊστής και ανήκων εις το λόμπυ του ευρώ πάλλευκος Γιάννος ενημερώνει την επιτροπή και που δημοσιεύει σήμερα ο …Ψυχάρης.
Και με δεδομένο ότι στο φωτογραφικό αρχείο του ΔΟΛ υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες με τα ωραία δόντια του Γιάννου, η ανάσυρση αυτής της φωτογραφίας για να συνοδεύσει τις δηλώσεις του ότι όσοι τον κατηγορούν ανήκουν στο λόμπυ της …δραχμής ή είναι  μαύρο χιούμορ ή μήνυμα που συνηθίζει να στέλνει ο Ψυχάρης…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *