Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ή ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ

Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που εκδίδονται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης προχωρεί η Σαμαροκυβέρνηση στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που προκύπτουν από το πολυνομοσχέδιο και αφορούν τις υποχρεώσεις μας έναντι των δανειστών. Είναι  ένα ιδιότυπο καθεστώς κοινοβουλευτικής δικτατορίας, αφού η διάγνωση του κατά πόσον υφίσταται ή όχι έκτακτη και επείγουσα ανάγκη, η οποία να επιβάλει την έκδοσή τους, εναπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα της εκτελεστικής λειτουργίας, δηλαδή του Υπουργικού Συμβουλίου και δεν μπορεί να ελεγχθεί ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε και από τα Δικαστήρια.
Αποφεύγοντας το δρόμο της βουλής και το φόβο των διαρροών ο Σαμαράς κρυφά και μέσα στο Σαβατοκύριακο προχώρησε σε “διευθετήσεις” που ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για απολύσεις, περισσότερους φόρους και νέα μέτρα σε μισθούς και συντάξεις.
Έτσι ανήμερα της 17 ης Νοεμβρίου  επανήλθε από την πίσω πόρτα το περίφημο “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” του στρατηγού Ζαγοριαννάκου…

Έτσι και αλλιώς η βουλή διακοσμητικό χαρακτήρα είχε πια στην εποχή της τρόικα και οι υπουργοί κατά δήλωση Ρουπακιώτη- που προίσταται της …δικαιοσύνης και της τήρησης των νόμων- απλώς υποδύονται τους υπουργούς, αφού για όλα αποφασίζει η τρόικα δηλ. η  Μέρκελ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *