Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι οπορτουνιστές της συκέας

Το ΠΑΡΩΝ που επέλεξε η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουρέλη σαν πολιτική στάση κατά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο της τρόικα είναι το φύλλο συκής για να κρύψει την ιδεολογική και πολιτική γύμνια του το κομματικό αυτό μόρφωμα στο οποίο συσπειρώθηκαν διάφορα πολιτικά ρετάλια που υποδύονται τους εκσυγχρονιστές και τους ανανεωτές της αριστεράς.
Αυτοί οι οπορτουνιστές της συκέας ευελπιστούν ότι με το ΠΑΡΩΝ στα μέτρα και το ΝΑΙ στον προϋπολογισμό, που θα εφαρμόσει τα μέτρα, θα εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους που εγκαταλείπουν τρέχοντας το ΠΑΣΟΚ και θα μείνουν στο πολιτικό προσκήνιο.
Όμως είναι πιο γυμνοί και από το Πασοκ του Βενιζέλου που ψηφίζοντας τα μέτρα ελπίζει ότι θα αποφύγει τις εκλογές και την βέβαιη εξαφάνιση.Γιατί ενώ ο καιροσκοπισμός του Χοντρού είναι ενστικτώδης( το ένστικτο της επιβίωσης το έχουν όλα τα ζώα) η στάση της ΔΗΜΑΡ είναι οπορτουνισμός της συκέας και σαν τέτοιος θα καταγραφεί στην πολιτική ιστορία του τόπου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *