Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άκη άνοιξε το στόμα σου, πέστα όλα και αυτοκτόνησε!




«Τι εννοείτε να «μιλήσω» στον ανακριτή; Να έρθω σε συναλλαγή μαζί του και να αποκαλύψω δήθεν γεγονότα για να ανταλλάξω με τον τρόπο αυτόν την ελευθερία τη δική μου και της οικογένειάς μου; Σας θυμίζω ότι υπηρέτησα την Ελλάδα επί 30 χρόνια και γνώρισα επιφανείς πολίτες και πολιτικούς, Ελληνες και ξένους. Ασφαλώς, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι. Ολοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Εγώ σήμερα όχι μόνον κρίνομαι, αλλά έχω ριχθεί σε ένα σύγχρονο «Κολοσσαίο» που επέβαλαν πολιτικές σκοπιμότητες. Θα έρθει και η σειρά μου να κρίνω. Με την ανάδειξη όλης της αλήθειας, ώστε ο καθείς να αναλάβει τις ευθύνες που πραγματικά του αναλογούν.»

                          Απόσπασμα συνέντευξης του Άκη στην Καθημερινή

Άκη, λαμόγιο, άσε τις “διαπραγματεύσεις”, άνοιξε το στόμα σου, πέστα όλα και ύστερα αυτοκτόνησε! Είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για σένα…
Απόκαυκος ο άτεγκτος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *