Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ , τον κυρ ΦΩΤΗ!


Αγαπητοί αναγνώστες!
Σε πρεβεζιάνικη ψαροταβέρνα παρά θιν αλός κάθε τόσο ακουγόταν ο ανατριχιαστικός ήχος τσιτσιρίσματος εντόμων που εύρισκαν το θάνατο από ηλεκτροπληξία σε μια από τις γνωστές συσκευές που τραβούν τα χαζά έντομα με το φως – παγίδα που εκπέμπουν. Ο κυρ Αντώνης ο ταβερνιάρης, εμφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση της επένδυσης του, πανηγύριζε κάθε νέο θάνατο με την ιαχή:
«Βρε καλώς τον, τον κυρ Φώτη»
Μετά την νιοστή επανάληψη αυτής της κρυάδας δεν κρατήθηκα και ρώτησα τον κυρ Αντώνη για αυτό το νέο αντιαισθητικό ηχητικό εφέ του καταστήματος του και την σχετική ιαχή με τον …Φώτη.  Με την απάντηση του ένα ψαροκόκκαλο καρφώθηκε στις αμυγδαλές μου με αποτέλεσμα να ψάχνω επειγόντως την υφυπουργό Φωτεινή και τον ακαδημαικό σύζυγο της.
Θεωρούσε ότι τα «χαζά» έντομα που πέθαιναν παγιδευμένα από το φως ομοίαζαν με γνωστούς πολιτικούς αυτόχειρες που τους έθελξε στιγμιαία η λάμψη της εξουσίας με αποτέλεσμα να τερματίσουν ακαριαία ότι προσεκτικά οικοδομούσαν επί χρόνια
Πάκης ο αυτόπτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *