Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι αλλεπάλληλες τρύπες στο νερό που βαπτίζονται εκλογικοί θρίαμβοι!



 Πανηγυρίζει ο Αντώνης Τρελαντώνης για τον θρίαμβο της Κυριακής που ήταν το δεύτερο χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα από …κτίσεως της Δεξιάς αλλά όλοι οι ξένοι δημοσιογράφοι, που ήταν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκλογές που αποτέλεσαν το πρώτο θέμα στον διεθνή τύπο δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έγιναν οι χθεσινές εκλογές, αφού το αποτελέσματα μας ξανάφερε στην αφετηρία της 6ης Μαίου. Με μια όμως διαφορά. Έκαναν πανίσχυρο πια τον ΣΥΡΙΖΑ!
Τώρα θα κάνει κολλεγιά  με τον ΧοντροΒενιζέλο και την ποντικομαμή, τον Κουβέλη, κάτι που μπορούσαν να το κάνουν κάλλιστα και στις 6 Μαίου, χωρίς να χρειαστεί να αναστατωθεί ο κόσμος και να γίνουν όλα αυτά τα αίσχη με τους εκβιασμούς και την ψυχολογική Τρομοκρατία. Αλλά όμως όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι έπρεπε να αποδείξουν ότι ο Τσίπρας είναι ανεύθυνος και για αυτό έκαναν άνω- κάτω τη χώρα! Μεγάλος αρχηγός ο Τρελαντώνης καταφέρνει να κάνει αλλεπάλληλες τρύπες στο νερό…
Απόκαυκος ο σαρκάζων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *