Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!



 Είναι άνω ποταμών η συνεχιζόμενη υποκλοπή όλων των συνθημάτων που έχουν ταυτιστεί με το όνομα Παπανδρέου, με τελευταίο κρούσμα το χθεσινό ατόπημα του θρασύ νεανία να οικειοποιηθεί το σύνθημα ΅ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ΅΅ του Γεωργίου Παπανδρέου.

Φώφη Γεννηματά του γνωστού Οίκου
(για λογαριασμό του οίκου Παπανδρέου)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Πρόκειται περί του Γεωργίου Παπανδρέου του Α΄ και όχι περί του εγγονού ή ΓΑΠ ή Γεωργάκη ή Μικρού ο οποίος είχε χθες το θράσος να μας υποδείξει τους κινδύνους που μας απειλούν αν τυχόν χάσουμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Ας σημειωθεί ότι για τους δυο αυτούς κατά καιρούς έχει σούρει όσα σέρνει η σκούπα! Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι δυο τον συνταξιοδότησαν με εκτελεστικά όργανα τις ευειδείς κυρίες Μιλένα Αποστολάκη  και Εύα Καιλή προκειμένου να του υποκλέψουν τη δόξα του 2ου Μνημονίου Το ότι επιλέγει την συμπόρευση με όσους τον ανέτρεψαν είναι μάλλον θέμα μεγέθους παρά μαζοχισμού…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *