Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η χώρα απέκτησε ΗΓΕΤΗ

Μια ανάσα πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και μπορεί όλα να φαίνονται ρευστά και μαύρα, με τη διεθνή των κερδοσκοπικών κεφαλαίων και τους ντόπιους λακέδες  να πλαγιοκοπούν τη χώρα και το λαό να  είναι έντρομος, ανήσυχος και απελπισμένος,
Μια ανάσα πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και μπορεί οι χυδαίοι Σαμαράς και Βενιζέλος να δίνουν τα ρέστα τους στην πιο μαύρη προπαγάνδα που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος από τους ντόπιους και ξένους μαυραγορίτες,
ΌΜΩΣ υπάρχει πια ελπίδα, γιατί ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής η χώρα ύστερα από πολλά χρόνια απέκτησε ΗΓΕΤΗ και αυτός είναι ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Αυθεντικός όσο κανένας, νέος και άφθαρτος και βγαλμένος μέσα από τους λαικούς αγώνες και όχι από τα θερμοκήπια της διαπλοκής, εκφράζει το νέο που προσδοκά ο τόπος, όσο και αν αγωνίζονται να θολώσουν την καθάρια εικόνα του οι αντίπαλοί του αλλά και πολλοί από αυτούς που ακόμη βρίσκονται δίπλα του.
Δεν είναι Πορφυρογέννητος αλλά γνήσια Λαικός, ο νέος της διπλανής πόρτας και αυτό δεν μπορούν να το συγχωρήσουν οι Αυλόδουλοι και θεωρώντας το έγκλημα καθοσίωσης έχουν λυσσάξει.
Δεν συνοδεύεται από  μύθους και παραμύθια που είθισται να αποκοιμίζουν την ευεπίφορη σε τέτοιες
“αφηγήσεις” κοινωνία που διαπλάθεται από την Κίρκη των μίντια.
Είναι το παιδί που καταγόμενο από το ταπεινό Αθαμάνιο της ορεινής Άρτας άρχισε να διαγράφει με τους καλύτερους οιωνούς την ιστορική του πορεία.
Είναι ο νέος ΗΓΕΤΗΣ που προσδοκούσε η ΧΩΡΑ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *