Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΑΚΗΣ είχε ΟΔΗΓΟ δημόσιο Υπάλληλο!!! ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ακόμη θα ΚΑΘΕΣΤΕ;



  ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ακόμη θα ΚΑΘΕΣΤΕ;

Λένε με πάθος πόσο έγκαιρα τον απέκοψαν και τον πέταξαν στα σκυλιά σαν σάπιο κρέας, σαν αγκάθι, σαν , σαν, σαν…. Ποιά είναι όμως η πραγματικότητα; Ακόμη και όταν ο εισαγγελέας έβαζε μέσα τον Άκη και όλο του το σόι. το επίσημο ΠΑΣΟΚ του διέθετε ακόμη οδηγό!
Και μάλιστα όχι κάποιο δικό του υπάλληλο αλλά οδηγό ασθενοφόρου αποσπασμένο από το ΕΚΑΒ Όταν δηλαδή οι πολίτες περίμεναν ασθενοφόρο με τις ώρες ο υπάλληλος κύριος Κ. πήγαινε την Βικούλα να κάνει τις φυκοθεραπείες της!!!
Ο οδηγός που είχε ο Άκης σαν υπουργός παρέμεινε ως αποσπασμένος στο ΠΑΣΟΚ και ήταν διατεθειμένος στον Άκη! Όχι απλώς παράνομα αλλά και τελείως υποκριτικά, αν αναλογιστούμε ότι τον είχαν υποτίθεται διαγράψει, τον θεωρούσαν αγκάθι σάπιο κρέας, δεν του μιλούσαν στο δρόμο κοκ
Ο υπάλληλος αυτός επεστράφη τον προηγούμενο μήνα στο ΕΚΑΒ άναυλα και το όνομα του, την απόσπαση του καθώς και τον λόγο της απότομης διακοπής της μπορεί κανείς να τον αναζητήσει είτε στον Ευάγγελο τον εκκαθαριστή είτε στον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας κ Κίττα. Κι όταν διαπιστώσει πως αποσπασμένος ΔΥ κρίσιμης υπηρεσίας πήγαινε τη Βίκυ για ψώνια τότε ας το πει και στον ενδιαφερόμενο εισαγγελέα, γιατί ο κ Άκης κατά την τελευταία τουλάχιστον πενταετία στερείται οιασδήποτε ιδιότητας που να δικαιολογεί διάθεση δημοσίου υπαλλήλου.
Απόκαυκος ο παρατηρητικός και λίαν αποκαλυπτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *