Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΝΙΚΑΣ: ΝΔ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!



 Την θέση ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις εξέφρασε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προκαλώντας σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο σχετικά με την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και της υποψήφιας με το ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

Υποστήριξε ακόμη ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *