Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

΄ΤΩΡΑ μιλούν για “ΠΑΡΑΘΥΡΟ”! Να τους κάνουμε να μιλήσουν για ΠΟΡΤΕΣ!





“Παράθυρο” ΔΝΤ για επιμέρους αλλαγές στο Μνημόνιο

Ανοικτό σε ιδέες είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δήλωσε ο εκπρόσωπός του Τζέρι Ράις.
Συγκεκριμένα, σε ερώτημα αν το ΔΝΤ θα αποδεχθεί εισηγήσεις για την τροποποίηση του δανειακού προγράμματος, διατύπωσε την άποψη ότι «η βάση της συζήτησης είναι το πρόγραμμα», προσθέτοντας ότι το Ταμείο είναι ανοικτό σε ιδέες.
«Αν μια κυβέρνηση έχει ιδέες για την καλύτερη επίτευξη των στόχων του προγράμματος, τότε είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, επανέλαβε τη θέση ότι η τρόικα θα βρίσκεται στην Αθήνα μετά τις εκλογές και όταν θα έχει σχηματιστεί κυβέρνηση.
Είναι πλέον φανερό ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου πέρα από τις ιταμές απειλές, τους αναγκάζει να υπόσχονται “παράθυρα”. Στο χέρι μας είναι με την αποφασιστική καταδίκη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις 17 ιουνίου να τους αναγκάσουμε όχι μόνο να μιλήσουν για “πόρτες” αλλά και μάλιστα να τις ανοίξουν…
 Απόκαυκος ο θυρωρός εξόδου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *