Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

New York Times: Στις τσέπες των δανειστών καταλήγουν τα χρήματα της “βοήθειας” στην Ελλάδα





Από τα χρήματα που δανείζεται η Ελλάδα σχεδόν τίποτε δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν για να καλυφθούν ζωτικές δημόσιες λειτουργίες, τη στιγμή που η ελληνική οικονομία συνεχίζει να αγωνίζεται για την επιβίωσή της».

Σε ρεπορτάζ-ανταπόκριση από το Παρίσι η «Νιου Γιορκ Τάιμς» υποστηρίζει πως τα δάνεια προς την Ελλάδα χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή των τόκων. «Ενώ η ελληνική συμμετοχή στην ευρωζώνη κρέμεται από μια κλωστή, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισ. ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από την τρόικα, ωστόσο τα χρήματα αυτά καταλήγουν στην τσέπη των δανειστών της, ως τόκοι επί του δανείου που έλαβε η χώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, προβάλλεται η άποψη ότι «το παράλογο αυτό φαινόμενο έχει ως αποτέλεσμα οι ευρωπαϊκές αρχές να δανείζουν χρήματα στην Ελλάδα, ούτως ώστε η χώρα να αποπληρώσει τα χρήματα που δανείστηκε από τις ίδιες».
Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι «από τα χρήματα που δανείζεται η Ελλάδα σχεδόν τίποτε δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν για να καλυφθούν ζωτικές δημόσιες λειτουργίες, τη στιγμή που η ελληνική οικονομία συνεχίζει να αγωνίζεται για την επιβίωσή της».
Επίσης, στο δημοσίευμα προβάλλεται δήλωση Έλληνα αξιωματούχου –που δεν κατονομάζεται- ότι «οι αξιωματούχοι της τρόικας διασφαλίζουν ότι το ποσό για τις εγχώριες δαπάνες παραμένει μικρό, προκειμένου να πιέσουν την Ελλάδα να αυξήσει δραματικά τα δικά της εισοδήματα».
Τέλος, διατυπώνεται η άποψη ότι «όσο σκληροί κι εάν φαίνονται οι όροι αποπληρωμής του δανείου, οι ευρωπαϊκές αρχές έχουν ισχυρό συμφέρον να αποφύγουν το ακόμη μεγαλύτερο κόστος που θα προκύψει σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη ή χρεοκοπήσει ολοκληρωτικά

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *