Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η εκδίκηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Για πολλές δεκαετίες η Αριστερά ήταν το μόνιμο θύμα του ΠΑΣΟΚ, αφού όταν αυτό  είχε εκλογικές δυσκολίες τραβούσε και μια πόλωση με εκβιαστικά διλήμματα και τα ποσοστά της πήγαιναν κυριολεκτικά στον πάτο. Λειτουργούσε αποτελεσματικά το σκιάχτρο της Δεξιάς, άσχετα αν το ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια ακολουθούσε τις πιο πετυχημένες συνταγές της, όπως ρεμούλες, χιλιάδες κομματικοί διορισμοί, άλωση του κράτους και ό,τι άλλο το “δόξασαν” στην κυβερνητική του διαδρομή.
Τώρα όμως που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον πάτο και η Δεξιά με την πανστρατιά της πολώνει σκόπιμα το εκλογικό κλίμα, ήλθε η ώρα που το αποδεκατισμένο “κίνημα” θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.
Και μην φανεί σε κανένα παράξενο αν αυτές τις μέρες διάφοροι πρώην μεγαλοπασόκοι καταγγείλουν αυτή την άτιμη την πόλωση! Ποιος είπε πως η Ιστορία δεν εκδικείται και μάλιστα πολλές φορές με το ίδιο νόμισμα;
Απόκαυκος ο εκδικητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *