Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΛΑΛΗΣΑΝΕ στον ΠΕΡΙΣΣΟ;

Πρωινή παρέμβαση στην εκπομπή της “ΝΕΤ Σαββατοκύριακο” έκανε αυτοπροσώπως η Γ.Γ. του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., κα Αλέκα Παπαρήγα για να καυτηριάσει την συμπεριφορά των δημοσιογράφων της. Είχαν μόλις διακόψει την κα Μπατζελή που επιτίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να απαντά στις ερωτήσεις που της έκαναν! Τους έβαλε λοιπόν στην θέση τους και αυτούς και τον κ. Καραθανασόπουλο που εκπροσωπούσε το ΚΚΕ στο πάνελ και τον οποίο χαρακτήρισε «ευγενή»! ΩΧ!

Διάφοροι φωστήρες του Σαμαρά θεωρούν ότι η κα Αλέκα Π έχει απόλυτο δίκιο γιατί οι κρατικοδίαιτοι της ΕΡΤ αναγνωρίζουν τάχα στο πρόσωπο του μικρού Αλέξιου του Μέγα το νέο τους προστάτη.
Αυτό το πράγμα να μιλάνε όλοι μέρα όλοι οι πολιτικοί για έναν συγκεκριμένο αντίπαλο τους έχει να γίνει από την εποχή του Ανδρέα!
Πάκης ο κρατικοδίαιτος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *