Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ και ΟΧΙ στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ



 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο Σπίγκελ όπου ανάμεσα στις άλλες απαντήσεις υποστήριξε ότι “Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει το ευρώ” Ένα μέρος αυτής της συνέντευξης ακολουθεί:

-Κύριε Τσίπρα, είναι πράγματι το Βερολίνο τόσο φοβερό, όπως λέτε συνέχεια στην Αθήνα, όταν βρίζετε τους κακούς Γερμανούς;

«Το Βερολίνο είναι η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Είναι κρίμα που πάντοτε βρίσκομαι μόνο για λίγο εδώ. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο».

_Οταν θα ξανάρθετε στο Βερολίνο ίσως να είστε πρωθυπουργός. Θα είναι τότε ακόμα η Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης;

«Φυσικά. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει το ευρώ. Καταβάλλουμε προσπάθειες να πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας ότι είναι και δικό τους συμφέρον να σταματήσουν επιτέλους τις υπαγορεύσεις λιτότητας. Χρειαζόμαστε μια πολιτική, που δεν θα καταστρέφει την ελληνική οικονομία, αλλά θα επιτρέψει και πάλι να υπάρξει ανάπτυξη. Αν δεν αλλάξει η γραμμή της λιτότητας, η συνέπεια θα είναι η πλήρης καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Και κάτι τέτοιο θα σήμαινε πράγματι κίνδυνο για το ευρώ».

_Αλλά ακόμα και κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ανοιχτά την επιστροφή στη δραχμή.

«Είναι μόνο μια μειοψηφία. Σε κάθε κόμμα, μικρό ή μεγάλο, υπάρχουν διαφορετικές τάσεις, διαφορετικές γνώμες. Στη συνέχεια ψηφίζει και αποφασίζει η πλειοψηφία. Εκτός αυτού, η δική μας μειοψηφία δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ. Θέλει απλώς να διασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να επιβιώσει με τη βοήθεια, για παράδειγμα, ενός άλλου νομίσματος, ακόμα κι αν οι άλλοι καταστρέψουν εντελώς την εθνική οικονομία μας».

_Ποιους «άλλους» εννοείτε; Η ελληνική οικονομία ήδη βρίσκεται σε δεινή θέση.

«Εκείνο που εννοώ είναι, αν καταστραφεί εντελώς η οικονομική βάση μας και δεν είναι υπεύθυνη αυτό μια εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση, αλλά ορισμένες πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη. Τότε θα είναι και αυτές συνυπεύθυνες, π.χ. η Άνγκελα Μέρκελ».

_Ισχυρίζεστε σοβαρά ότι οι μεταρρυθμίσεις, τις οποίες ζητά η Ευρώπη ως προαπαιτούμενο για τη δανειακή βοήθεια, είναι η αιτία της δεινής κατάστασης της Ελλάδας;

«Αν συνεχίσουν να μας πιέζουν και να μας εκβιάζουν με ένα πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο τόσο έκδηλα έχει αποτύχει, τότε η Ελλάδα σύντομα δεν θα είναι πράγματι σε θέση να πληρώσει τους πιστωτές της. Τότε θα πάμε σε στάση πληρωμών, στην οποία θα μας έχουν κατά κάποιον τρόπο εξαναγκάσει να πάμε. Κάτι τέτοιο θα καταστεί τότε επικίνδυνο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία. Τα οικονομικά συστήματα όλων των χωρών είναι σήμερα τόσο στενά συνυφασμένα, ώστε να μην μπορεί κανείς να περιορίσει γεωγραφικά την κρίση. Είναι πρόβλημα όλων των χωρών και όλων των οικονομιών».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *