Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γι’ αυτό μας απειλούν οι Ευρωπαίοι;



Για να τα κάνουμε επάνω μας;



Από ακράτεια ούρων πάσχει ο ένας στους πέντε Ελληνες!

Από ακράτεια ούρων πάσχει ο ένας στους πέντε Ελληνες. Η ακράτεια ούρων είναι μια κοινή διαταραχή, η οποία μπορεί να προκαλέσει προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. Πολλοί από τους πάσχοντες αποφεύγουν να τη συζητούν και να αναζητούν ιατρική βοήθεια.
Η διαταραχή αυτή είναι πολύ συχνή, ιδιαίτερα στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ορισμένες φορές, όμως, το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί μετά τη γέννα (φυσιολογικό τοκετό). Ανεξάρτητα από το αίτιο που την προκαλεί εάν η ακράτεια δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει τον πάσχοντα σε κοινωνική απομόνωση.
Τα παραπάνω επισήμαναν ο Λέκτορας Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Τμήματος Ουροδυναµικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (Ο.ΝΟ.Γ.Ο.) της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε.) κ. Η. Μητσογιάννης και ο Συντονιστής Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Ε. κ. Η. Πούλιας, με αφορμή τις δράσεις που προγραμματίζονται για την Εβδομάδα Ακράτειας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ακράτεια ούρων είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δεν πρόκειται για νόσο, αλλά για σύμπτωμα που προκύπτει από μία ή περισσότερες διαταραχές της λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *