Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΠΑΠΑΡΗΓΑ: οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΙ





Οι δυο αυτοί ηγέτες έχουν μακράν την καθαρότερη γραμμή στα θέματα μνημονίου. Αναφανδόν υπέρ ο ένας – απολύτως κατά, η άλλη! Ωστόσο το εκλογικό σώμα δεν φαίνεται να ανταμείβει την καθαρότητα των θέσεων τους. Αυτό οφείλεται μάλλον στις τραγικές αντιφάσεις του εκλογικού τους μηνύματος, που δεν διαφεύγουν της προσοχής των ψηφοφόρων.
Η μεν Αλέκα προειδοποιεί χρόνια τώρα για την επερχόμενη συντέλεια του κόσμου και τελευταία μάλλον δικαιώνεται Ωστόσο προτείνει στους ψηφοφόρους της να αποσυρθούν σε μια απομονωμένη γωνία, με νηστεία και προσευχή, και να περιμένουν τις συνθήκες να ωριμάσουν αντί να αποπροσανατολίζονται με  ιδέες μιας αριστερότερης κυβέρνησης Μα, αν πείσεις τον άλλο ότι του πέφτει οσονούπω ο ουρανός στο κεφάλι,το πρώτο που θα σου ζητήσει είναι να γίνει κάτι κατεπειγόντως …
Ο κ Ευάγγελος Β που κληρονόμησε τον ερειπιώνα του ΠΑΣΟΚ, αφού συνέβαλε και αυτός στην ερείπωση του, εκλιπαρεί τώρα ψήφο οίκτου από ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει τίποτε άλλο στη ζωή τους από ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, σε αυτούς περιλαμβάνεται κι ο σκληρός πυρήνας των παπανδρεικών τον οποίο ο Ευάγγελος , ως γνωστόν, περιβάλλει …με εκτίμηση και ανυπόκριτο θαυμασμό. Επιπλέον η πολιτική του στρατηγική στηρίζεται στην, από Δευτέρα, εξαφάνιση του «σάπιου» ΠΑΣΟΚ της αντιπολίτευσης και την μετατροπή του σε κλασσικό κεντρώο ευρωπαικό κόμμα. Άρα, υπόσχεται να εξαφανίσει στο μέλλον ότι ακριβώς του απέμεινε από το ακροατήριο του και επιπλέον απευθύνεται σε αυτό στο όνομα του πιο ορκισμένου του εχθρού! Πολύ συναίσθημα μεν, πολύ μπερδεμένο δε….
Κάπως έτσι γεννούν και τα κοκκόρια του μικρού Αλεξίου του Μέγα!
Πάκης ο αναλυτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *