Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΠΙΚΡΙΑ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



 Ο τυπικά πρώτος αλλά ψυχολογικά δέυτερος κ Σαμαράς (Τόνυ – Πατώνει) με ύφος μαχαλόμαγκα ζήτησε από τον Τσίπρα να μετρηθούν οι δυο τους σε debate. Ο κ. Ευάγγελος Β. από το ύψος της ρητορικής του δεινότητας και του τρόμου που προκαλούσε η ευγλωττία του στον Γιωργάκη εκστόμισε το αμίμητο:

-Καλά, ας κάνουν debate μόνοι του κι ο νικητής μαζί μου!
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ πίσω από αυτή την μετριόφρονα δήλωση αναγνώρισαν την απέραντη πικρία του για το γεγονός ότι ο κυβερνο-συνέταιρος του είχε αρνηθεί μια τέτοια ευκαιρία προεκλογικά, αν και γνώριζε ότι η επιθυμία αυτή τον κατέτρεχε σαν έμμονη ιδέα από τα εφηβικά του χρόνια. Το ότι αναγορεύει έτσι ως ισουψή αντίπαλο του τον βραχύσωμο Τσίπρα αυτομάτως συνιστά μείωση για ένα κολοσσό  της πολιτικής, προσωρινά ατυχήσαντα.
Δεν πειράζει Ευάγγελε:
«μέχρι εδώ που φθάσαμε
Σίγουρα θα κατάλαβες
debates τι σημαίνουν…»
Πάκης ο αλεξανδρινός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *