Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όργια γίνονται στο ΛΑΟΣ: Θα μείνει με τη ΒΑΝΑ ο Καρατζαφέρης…



Όργια γίνονται στο ΛΑΟΣ



Εκτός ΛΑΟΣ Πλεύρης, Βελόπουλος και Κιλτίδης

«Έχουν αρχίσει οι ανεπίσημες συζητήσεις με τη ΝΔ και περιμένω να εκδηλωθεί πρόταση», δήλωσε στον Βήμα 99,5  ο Αθανάσιος Πλεύρης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ, διαφωνώντας με την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές και με την άρνηση Καρατζαφέρη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για επανένωση της κεντροδεξιάς. Εκτός ΛΑΟΣ οδεύει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στο ΑΠΕ, εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν πρώην βουλευτές του κόμματος το Σάββατο. «Μετά από αυτά που έγιναν δεν κάθομαι άλλο εκεί. Με τρομοκρατία δεν μπορώ να συναινέσω. Δεν μπορεί να προπηλακίζονται οι πρώην βουλευτές» είπε

Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο ένταξής του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν αποκλείει ο Κώστας Κιλτίδης, εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την τροποποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ. «Η ΝΔ είναι το σπίτι μου» είπε στο MEGA ο κ. Κιλτίδης. Παραδέχθηκε ότι συζητάει με τη ΝΔ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Κιλκίς, όπου εκλέγονταν στο παρελθόν με τη ΝΔ (στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Α΄Θεσσαλονίκης )
Ο κ.Κιλτίδης υποστήριξε την άποψη ότι έπρεπε να επιτευχθεί μια προγραμματική σύγκλιση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και όλοι οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε εκλόγιμες θέσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *