Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ντροπή ! Παραιτηθείτε επιτέλους κύριε Παπούλια!



 Επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι όσα περιέχονται στην ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος αποδόθηκαν σωστά. Πηγή της Προεδρίας της Δημοκρατίας συγκεκριμένα ανέφερε: «Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του γραφείου του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού κ. Π. Πικραμμένου αποτυπώνει την πραγματικότητα».

Το ερώτημα  όμως είναι γιατί ο κ Παπούλιας αντί να κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα της θρασύτατης κυρίας, που θεωρεί τη χώρα μας προτεκτοράτο της, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα περαιτέρω και αυτός με τη σειρά του τους πολιτικούς αρχηγούς;
Τέτοια δουλοφροσύνη πια! Και αν η Μέρκελ αύριο ζητήσει να πάμε να πνιγούμε, εμείς θα το συζητήσουμε; Αυτός είναι άραγε ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρα τίας, να μεταβιβάζει  κάθε παράλογο αίτημα; Γιατί η πηγή της Προεδρίας δεν μας πληροφορεί τι απάντησε ο πρόεδρος της δημοκρατίας  στην κατάφωρη προσβολή της εθνικής μας αξιοπρέπειας; Αυτή δεν ορκίστηκε να υπηρετεί ο κάθε πρόεδρος αυτής της χώρας; Αν όμως δεν μπορεί να το κάνει ο κ. Παπούλιας, τότε επιτέλους ας παραιτηθεί!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *