Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Zούμε μέρες Θείας Κωμωδίας



 Ούτε ο μεγάλος Δάντης δεν θα φανταζόταν ότι, γράφοντας την αλληγορική Θεία Κωμωδία όπου διεκτραγωδεί τα δεινά του ιταλικού λαού, τη διαφθορά και την πολιτική αγυρτία, θα υπήρχε περίπτωση το “σενάριό” του να ξαναπαιχτεί στο τόσο μακρινό μέλλον και μάλιστα με τόση επιτυχία.
Γιατί όσα ζούμε καιρό τώρα και που κορυφώνονται αυτές τις ώρες με τους αγύρτες και διεφθαρμένους πολιτικούς, τις μηχανορραφίες, τα εσωχώρια και τα εξωχώρια κέντρα και παράκεντρα χειραγώγησης των λαών και τη δυστυχία και απόγνωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο Δαντικό τοπίο, όπου υπάρχει κατάβαση στην κόλαση, πριν από την κάθαρση που θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στις μέρες που περιγράφει ο  μεγάλος Φλωρεντινός στο περιώνυμο έργο του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *