Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μας συμβουλεύει ο Σημίτης από το Πεκίνο αλλά έως πότε θα κάνει τον …κινέζο;



 Η Ελλάδα πρέπει να είναι μέλος της ζώνης του ευρώ τόνισε από το Πεκίνο ο κ. Κώστας Σημίτης όπου συμμετείχε σε συνέδριο κι ενώ οι συζητήσεις περί εξόδου της χώρας από το κοινό νόμισμα όλο και πληθαίνουν. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο κ. Σημίτης υπογράμμισε ότι θα ήταν «καταστροφή για μία χώρα να γυρίσει στο δικό της νόμισμα». Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρέπει να ανήκουμε (σσ η Ελλάδα) στην ευρωζώνη». «Η άποψη για επιστροφή στη δραχμή είναι μία άποψη που δεν μπορεί να λειτουργήσει», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σημίτης υποστήριξε επίσης ότι «μία αποχώρηση από την οικονομική και νομισματική ένωση» αποτελεί «συζήτηση άνευ νοήματος», καταλήγοντας ότι θα ήταν «καταστροφή» για την Ελλάδα να μην έχει ως νόμισμά της το ευρώ.

To ζήτημα όμως είναι ότι μπορεί να είναι καλές οι συμβουλές του κ. Σημίτη από το Πεκίνο αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο να μην κάνει τον κινέζο για τις τεράστιες δικές του ευθύνες, που ενέταξε τη χώρα ξυπόλυτη στην ευρωζώνη και να παραδεχτεί κάποτε και τις δικές του τεράστιες ευθύνες και να μην σιωπά ευσχήμως τόσο καιρό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *