Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι σώφρονες και οι άφρονες: Μια ιστορία για αγρίους!



 Επειδή η σπέκουλα περί σωφρόνων και αφρόνων βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη, να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν από τους πρωταγωνιστές του αιτήματος για τη διεξαγωγή εκλογών, αφού διεκήρυττε ότι αυτός έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα την κρίση. Μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές υποστήριζε εκβιαστικά, πως αν παρ’ ελπίδα-γιατί ήταν βέβαιος για την αυτοδυναμία- δεν έχει τις απαιτούμενες έδρες για να μας σώσει, θα επιδιώξει αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις!
Τώρα προς τι η πρεμούρα και οι οδυρμοί για τη στάση του Τσίπρα, που οδηγεί δήθεν τη χώρα σε νέες εκλογές; Αυτός δεν ήταν ο διεκηρυγμένος στόχος του Αντωνάκη, που νομίζει πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Αυτός ο γραφικός τύπος, αυτός ο νέος “παλάτζας” και κωλοτούμπας της πολιτικής είχε το θράσος να θέλει να μας κυβερνήσει και τον ανέχονται ακόμη σε αυτή τη ΝΔ των ευνουχισμένων βουλευτών, λοιπών στελεχών,μελών, φίλων και τεθλιμμένων συγγενών…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *