Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Οξύαιχμο κύμα της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ



 ΤΟ ΟΞΥΑΙΧΜΟ ΚΥΜΑ της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ

 Στη TV μπορείς να θαυμάσεις κάτι αξιολύπητα αμόρφωτα ξόανα, υφυπουργούς του ΓΑΠ, να συμπεριφέρονται ακόμη με την κεκτημένη ταχύτητα της αλαζονείας τους. Είναι απορίας άξιο το γιατί η αμετροέπεια, η αφροσύνη, η έλλειψη ορίων, η βλακεία επέρχονται μεν ραγδαία και εκρηκτικά με την πρώτη επαφή των ανθρώπων με την εξουσία, τους εγκαταλείπουν δε τόσο αργά και βασανιστικά, μόνο δια του απόλυτου εξευτελισμού τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ!

Να κάνουν άραγε την ίδια παρατήρηση κι όσοι εκ των συνομιλητών τους κουνούν με περίσσια  έπαρση το διαμαρτυρημένο γραμμάτιο που τους παρέδωσε το εκλογικό σώμα; Ή τους άγγιξε ήδη η εξουσία με την άκρη του χιτώνα της; Όπως θα έλεγε και ο κ Κόυνερ «Γι’ αυτό πρέπει να κτυπάς τη βλακεία όπου την συναντάς, γιατί κάνει κι όσους την συναντάνε βλάκες».


 ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Ενώ οι ανόητοι ετοιμάζονται να διαδεχθούν ό ένας τον άλλο, για τους πολλούς η γεύση της ανοησίας παραμένει ίδια και χειρότερη. Αν ο Τιτανικός είναι θέμα χρόνου, πώς εξηγείται η παρουσία τόσων προθύμων να παραλάβουν το πηδάλιο του; Σε τι παρηγορεί. αν στο λιμάνι των Ευρωπαίων ξεκίνησαν έργα από τους Γάλλους όσους έχουν ήδη από τα μεσάνυκτα πνιγεί, χίλια μίλια πέρα από τις Εβρίδες; Ίσως μάλιστα η σωτηρία της Ευρώπης να απαιτεί την θυσία μιας Ιφιγένειας, πλανημένης  από όσους είχαν την ευθύνη της και την οδήγησαν στην Αυλίδα για να περιμένει τον ούριο άνεμο από άλλους. Τότε, όλοι οι άλλοι θα φθάσουνε κάποια ημέρα στην Τροία εκτός της αθώας παιδίσκης.
Τι ειρωνεία, αλήθεια, για τους καπάτσους Έλληνες…
Πάκης ο μεταναστεύων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *