Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μερικές παρατηρήσεις επί των εξελίξεων

Επί του παρόντος φαίνεται πως η μεσαία τάξη αναζητά έναν νέο πολιτικό χώρο για να στεγαστεί. Η αποδοκιμασία των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, συμπεριλαμβανομένων των παλαιοκομματικών επιγόνων Σαμαρά και Βενιζέλου, σίγουρα θα επαναληφθεί σε ενδεχόμενες νέες εκλογές, ακόμη και αν τύχει να εξασφαλίσουν στη νέα Βουλή τις τρεις επιπλέον έδρες που τους χρειάζονται για να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ο πολιτικός απορφανισμός της μεσαίας τάξης θα βρικολακιάζει σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα στην παραμικρή πολιτική κρίση. Πολλοί εξ άλλου μέσα στα κόμματα τους θεωρούν ότι οι δύο ηγέτες επιμένουν να αγνοούν ότι ο κόσμος τους έδειξε την πόρτα της εξόδου. Θεωρούν δηλαδή πως οι επικεφαλής είναι το πρόβλημα και όχι ο θάνατος του ‘συστήματος’, το οποίο απλώς αναζητά νέους εκφραστές, πιθανώς μάλιστα τους ιδίους που τα λένε.

Νέο ΠΑΣΟΚ;

Όμως ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το 13% του, θέλει δεν θέλει, ξεχνά όλα τα σενάρια περί πρωθυπουργίας του οπότε θα επιδιώξει να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση από έξω. Στο μεταξύ θα προσπαθήσει να αλλάξει όλα τα πρόσωπα μέσα από τις λίστες των επαναληπτικών και κυρίως να αλλάξει το όνομα και τα σύμβολα. Στην καλύτερη περίπτωση προσδοκά να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά από μία πενταετία, οπότε σίγουρα έχει χρόνο «να τα αλλάξει όλα»….

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ;

Οι αριθμοί λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε ένα πυρήνα μόλις 2,5% από αριστερούς ψηφοφόρους και πρόσθεσε το υπόλοιπο 15% από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κεντρώους, δηλαδή, που ήθελαν μεν να τιμωρήσουν αλλά δεν προτίθενται και να εγκατασταθούν μονίμως στα άκρα. Άρα, όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αλληθωρίζει προς ψήφους από ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ!Για να διατηρήσει  όμως τα κέρδη του δεν του αρκεί η κονιορτοποίηση του ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον απαιτείται να μετεξελιχθεί πολιτικά και ιδεολογικά σε ένα κεντρώο ευρωσοσιαλιστικό κόμμα. Κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται, οπότε μένει απλώς να δούμε μέχρι πότε θα αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχείται από κάποιες αριστερίστικες φράξιες και να υπερψηφίζεται από το μεσαίο χώρο.

Πάκης ο επιμένων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *