Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ ψηφοφόρε !



 Μην έχεις αυταπάτες ότι είσαι ο κυρίαρχος, επειδή στη χάση και στη φέξη απευθύνονται σέ σένα και τάχα σου ζητούν τη γνώμη σου! Άλλοι είναι οι κυρίαρχοι τις άλλες μέρες του χρόνου και απλά εσένα σε χρησιμοποιούν για άλλοθι!
Σήμερα νοιώθεις οργισμένος,  γιατί λέει σε πρόδωσαν, σε πούλησαν, σε εξαπαπάτησαν, σε απέλυσαν, σε εξευτέλισαν! Μα αυτό μια ζωή δεν κάνουν με διάφορες προφάσεις, διλήμματα και υποσχέσεις! Απλά τώρα επιτέλους  κατάφερες και το κατάλαβες. Γι’ αυτό είσαι θυμωμένος και είσαι θυμωμένος περισσότερο με τον εαυτό σου και ας μη το καταλαβαίνεις!
Αγαπητέ ψηφοφόρε!
Μην βαυκαλίζεσαι ότι  ψηφίζοντας θα καθορίσεις και το Μέλλον σου! Ποτέ οι κοινωνίες δεν άλλαξαν με τις κάλπικες κάλπες!
Όμως παρόλα αυτά πήγαινε στην κάλπη και κάνε αυτό που αισθάνεσαι και άφησε τους άλλους να σκούζουν! Κάντο για τον εαυτό σου αυτή την Κυριακή της ομαδικής Ψυχοθεραπείας! Και μην ακούς τον φίλο μου τον …Πάκη, που μιλά για ταχτικές και τα συναφή. Απλά πίνει πολύ ξυνόγαλο και καμώνεται σπουδαίος…

Απόκαυκος ο κυνικός Φελόσοφος (με ε)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *