Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα…



 Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Α. Τσοχατζόπουλου

Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατηγορουμένη στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν σήμερα η θεία και ακολούθως ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, Βίκυς Σταμάτη.
Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η κόρη του προσωρινά κρατούμενου πρώην υπουργού, στις 25 Μαίου 2006 φέρεται -σε συνεργασία με τον επίσης κρατούμενο συγκατηγορούμενο της Αστέριο Οικονομίδη, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας- μέσω κατάρτισης εικονικού συμβολαίου, να αγόρασε διαμέρισμα- μεζονέτα στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τετραγωνικών μέτρων. Το επίμαχο ακίνητο εμφανιζόταν να ανήκε την εταιρεία του Οικονομίδη προερχόμενο από αγορά, με πωλήτρια εξωχώρια που ανήκε στον πρώην υπουργό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *