Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τέλος για τη Γαλλία αλλά και την Ευρώπη ο Σαρκοζί

Οι Γάλλοι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες την Κυριακή 22 Απριλίου την ώρα που οι δημοσκοπήσεις στο σύνολο τους προεξοφλούν την άνετη νίκη του σοσιαλιστή υποψηφίου Φρανσουά Ολάντ στον β’ γύρο στις 6 Μαΐου.
Η δημοσκοπική αυτή «βεβαιότητα» αφαιρεί από την εκλογική μάχη το στοιχείο της αγωνίας αλλά προσθέτει το στοιχείο της Αλλαγής και μάλιστα με τρόπο μαζικό, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» στην έκδοση του Σαββάτου 21 Απριλίου.
«Η Επανάσταση της Ομαλότητας» είναι το μότο της εγκύρου γαλλικής εφημερίδας. Η φράση αυτή απεικονίζει με όρους δημοσκοπικούς ακόμη την μαζική άρνηση των γάλλων πολιτών να ακολουθήσουν το μοντέλο διακυβέρνησης που ενσάρκωνε επί μία πενταετία ο Νικολά Σαρκοζί. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *