Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



 Βαγγέλας του Βαγγέλη

Κατ’ αρχάς διαψεύδω την σπερμολογία ότι αποκαλύφθηκε και στην Ήπειρο, παράνομη ιδιοκτησία της οικογενείας Τσοχατζοπούλου. Από εσωτερική πληροφόρηση που διαθέτω διαβεβαιώ το απαιτητικό κοινό σου ότι το μόνο ιδιοκτησιακό στοιχείο που διαθέτει είναι ένα κοτέτσι στο Στρούνι, ενθύμιο της άδολης φιλίας του με πολιτικούς παράγοντες της περιοχής μας.
Ωστόσο, αυτό είναι δηλωμένο στο πόθεν έσχες του τ. Υπουργού, το οποίο εξάλλου εξονυχιστικά μελετούσε επί δύο δεκαετίες ο αρμόδιος αντιπρόεδρος, αρμόδιος τόσο για το πόθεν έσχες όσο και για τους ανά την Ελλάδα ορνιθώνες. Φυσικά όλα αυτά αφορούν μια άλλη εποχή της δράσης του, πριν, δηλαδή, τον προσέξει για τις οργανωτικές του ικανότητες ο χονδρός και τον αποσπάσει με αστραπιαίες μετεγγραφικές κινήσεις από το ένα μπουρδέλο στο άλλο
Από τότε ο Βαγγέλας του Βαγγέλη μετονομάσθηκε σε Βλαδίμηρο Ίλιτς Ορνίθοβιτς και έμεινε στην ιστορία ως ο στρατάρχης της μεγίστης εκλογικής συντριβής.
Πάκης ο πολύξερος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *