Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελλάς το Μεγαλείο σου! Και ύστερα αγανακτούμε που μας λένε διαφθαρμένους…



Κομπίνα στον ΟΓΑ!

 Κομπίνα στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ

Σειρά παραβάσεων αλλά και πολλές περιπτώσεις εξαπάτησης του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, εντόπισαν οι δειγματοληπτικοί πανελλαδικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από τις Υπηρεσίες Επιθεώρησης του ΟΓΑ, σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχαν συμβληθεί με τον Οργανισμό, για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού.

Βρέθηκαν, επίσης, περιπτώσεις ασφαλισμένων του Οργανισμού, που είτε είχαν πουλήσει τα δελτία τους σε τουριστικά γραφεία είτε τα είχαν ανταλλάξει με ταξίδια στο εξωτερικό.

Οι ελεγκτές εντόπισαν και περιπτώσεις που πουλήθηκαν δελτία του κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ μέσω του Διαδικτύου σε μη δικαιούχους.

Η ζημιά για τον ΟΓΑ δεν έχει εκτιμηθεί στο σύνολό της, όμως η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ.

ΑΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *