Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Σαμαράς ρίχνει το γάντι στο Μητσοτακέικο



Ο Γ.Συμπιλίδης που θα καθίσει στα ίδια έδρανα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με μια κίνηση που θεωρείται ανοιχτή πρόκληση προς τον Επίτιμο ο Σαμαράς συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς τον Γιώργο Συμπιλίδη, που είχε ανατρέψει ως γνωστόν την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 και είχε οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ ξανά στην εξουσία!Έτσι για μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά, κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμμαχία σχολιάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Συμπιλίδη στο Κιλκίς.
«Επισημαίνουμε ότι ο κ. Συμπιλίδης ουδέποτε εξήγησε πειστικά πώς και με ποια κίνητρα ανέτρεψε την κυβέρνηση εκείνη», αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπενθυμίζοντας την πτώση της κυβέρνησης της ΝΔ το 1993. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που δείχνει το πόσο διχασμένη είναι η ΝΔ και τι μίση και πάθη του παρελθόντος στοιχειώνουν ακόμα και σήμερα στη γαλάζια πολυκατοικία, έτοιμα να εκραγούν με την πρώτη ευκαιρία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *