Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπάρχει αλήθεια, Ευάγγελε, σκηνοθέτης;



 “Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σάμου, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου, σήμερα το μεσημέρι, του 36χρονου Δημήτρη Θάνου, γιου του δημάρχου, ο οποίος μόλις χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι εις εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές.”

                                                                Tα μέσα ενημέρωσης
“Σπάνια παίζει η μοίρα τόσο σκληρά και άδικα παιχνίδια, όπως αυτό που μας έπαιξε με τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Θάνου, ενός νέου δυναμικού ανθρώπου, πάνω στον οποίο είχαμε στηρίξει τόσες ελπίδες για την παράταξη και τον τόπο, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας στη Σάμο”
                                                                    E.Bενιζέλος

Πράγματι είναι σκληρό,πολύ σκληρό να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος! Αλλά, Ευάγγελε, εκείνο που ξεφούρνισες  περί “αδίκων παιχνιδών” εσύ, ένας ακριβολόγος, σπουδαίος επιστήμονας και μάλιστα σοσιαλιστής; Υπάρχει αλήθεια σκηνοθέτης πίσω από όλα αυτά; Ε! Μεγάλε;

Απόκαυκος εν απορία

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *